Cadeau moederdag: doe eens zelf iets!

Cadeau moederdag: doe eens iets anders

Cadeau moederdag: elk jaar is het weer lastig, zeker als je al wat ouder bent en wat langer op deze aarde rondloopt. Hoe ouder je bent hoe meer cadeau’s je immers al gegeven hebt voor moederdag. En dan blijft er steeds minder over. Maar als ik eens een tip mag geven: doe voor je cadeau moederdag eens iets heel anders. Stop met het zoeken naar moederdag cadeautips in alle reguliere winkels. Bel je moeder nou eens op en vraag: mama, wat vindt jij leuk om te doen? Wat het ook is, dat gaan wij samen doen op moederdag. Mijn moeder bijvoorbeeld, wilde al een geruime tijd een rondvaart maken door de Amsterdamse grachten. Dus heb ik haar ’s ochtends vroeg met de auto opgehaald en zijn we naar Amsterdam gereden. Het zonnetje scheen heerlijk en het was een geweldige tocht. Daarna zijn we nog lekker gaan eten en heb ik mijn moeder naar huis gebracht, ik heb haar nog nooit zo gelukkig gezien!

(Visited 45 times, 1 visits today)